Wie zijn wij?

Oh Die Zee  in Den Haag is een initiatief dat de fascinatie voor de zee combineert met kunst die over die zee gaat. Oh Die Zee (Oh The Sea) was ook de naam van ons eerste project in 2014 en 2015, Liefdeskuren in 2018 het tweede project van Oh Die Zee. Ingrid van Frankenhuyzen is het artistiek brein, Pink Steenvoorden is de ontwerper van dienst en doet de bouw/techniek op de locaties.

Tot en met maart 2022 was Oh Die Zee een stichting maar Stichting Zeeproducties is inmiddels opgeheven. Het initiatief voor nieuwe projecten nemen Ingrid & Pink op eigen basis. 

Oorspronkelijke montage Odysseia: Joost Brands. Acteur: Ton Lutz. Montage Oh Die Zee/ Oh The Sea en Liefdeskuren: Pepijn Stutterheim. Nederlandse vertaling van Homeros: Odysseia, De reizen van Odysseus (uitgeverij Athenaeum, Polak & Van Gennip): Imme Dros. Fotografie startpagina Westduinpark: Rob Kints.

Sponsoren: Einstein Design,  Same-d, en Communisenso.

Liefdeskuren kwam tot stand met ondersteuning van en in samenwerking met de gemeente Den Haag, Fonds 1818, Dunea, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Restaurant Oscars, de Pier, Feest aan Zee, het Kurhaus en Festival Classique.

Edit_Page_‹_OhDieZee_—_WordPressdunea_-_Google_zoekenOscars___Een_Oase_aan_ZeeGrand_Hotel_Amrâth_Kurhaus___Hotel_Den_Haag___Officiële_hotel_websitepier_scheveningen_logo_-_Google_zoekenActeurs