Vakantiebaan of stage bij Liefdeskuren aan zee ‘op’ Scheveningen?

Vakantiebaan op het strand? Of stage?
Wij zijn op zoek naar mensen die in de periode 7 juni tot en met 9 september betaald en wel, achter de balie willen zitten voor ons locatieproject/audiowandeling Liefdeskuren ‘op’ Scheveningen. Vanuit het te bouwen paviljoen van Feest aan Zee bij de Boulevard, beheer je de kassa, reik je mp3-spelers en koptelefoons uit (en maak je mensen erop wegwijs), deel je de folder uit en maak je een praatje met de deelnemers. Elke ochtend open je de zitlocaties en aan het eind sluit je die af. Doordeweeks zijn we open van 11.00-17.00 (en werk je van 10.30 tot ongeveer 18.30, in het weekend werk je van 9.30 tot 18.30). Eindtijd is afhankelijk van de laatst vertrekkende deelnemer.
Je spreekt goed Engels en in je beste handen-en-voeten-Duits kun je uitleggen hoe Liefdeskuren werkt.
Minimale periode is 2 weken maar omdat je in een poule met andere mensen werkt, kun je in noodgevallen van dienst ruilen. Op een van de dagen van 7-9 juni word je ingewerkt.
Omdat het een buitenproject is en de Nederlandse zomer ook regendagen kent, kan het soms gebeuren dat er even niet zoveel te doen is. Je moet jezelf dan zien te amuseren met een boek/computer/studiemateriaal etc. Het kan ook gebeuren dat het erg druk is en dan moet je juist weer stressbestendig zijn.
We zoeken kortom slimme mensen die servicegericht zijn en het omgaan met mensen van all walks of life leuk vinden. Zie voor meer informatie www.ohdiezee.nl/liefdeskuren en mail naar info@ohdiezee.nl (Ingrid van Frankenhuyzen)