Wie zijn wij?

Stichting Zeeproducties in Den Haag is een initiatief dat de fascinatie voor de zee combineert met kunst die over die zee gaat. Oh Die Zee (Oh The Sea) was in 2014 en 2015 het eerste project van de stichting, Liefdeskuren in 2018 het tweede project. Ingrid van Frankenhuyzen is artistiek directeur, regisseur en producent, Pink Steenvoorden is ontwerper en doet de bouw/techniek op de locaties. Zakelijk adviseur: Berend Dikkers.

Raad van Toezicht: Ard van Rijn, Diana Kleinjans en Roland Helmer. Impresario: JG Baggerman en Lucienne van der Mijle, Global Performing Arts Group.

Oorspronkelijke montage Odysseia: Joost Brands. Acteur: Ton Lutz. Montage Oh Die Zee/ Oh The Sea en Liefdeskuren: Pepijn Stutterheim. Nederlandse vertaling van Homeros: Odysseia, De reizen van Odysseus (uitgeverij Athenaeum, Polak & Van Gennip): Imme Dros. Fotografie startpagina Westduinpark: Rob Kints.

Sponsoren: Einstein Design,  Same-d, Contenu en Communisenso.

Liefdeskuren komt tot stand met ondersteuning van en in samenwerking met de gemeente Den Haag, Fonds 1818, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Feest aan Zee en Festival Classique.

Edit_Page_‹_OhDieZee_—_WordPressActeurs